1094 Budapest, Márton utca 28.
Szerda 8:00-20:00

Access Bars® & Facelift®

Access Bars® kezelés

Mi az Access Bars®?

A fejen található 32 pont és sáv, amelyek az élet különböző területeivel vannak szoros összefüggésben. Itt tárolódik minden érzelem, hitrendszer, nézőpont, amivel valaha az életed során találkoztál. Ezeknek a pontoknak a gyendég érintésével el tudjuk érni, hogy az elme elcsendesedjen, az agyhullámok lelassuljanak és el tudjunk engedni mindent, ami útjában áll annak a befogadásnak, amellyel egy új, más valóságot tudunk teremteni életünkben, legyen szó bármilyen problémáról. A világ több mint 170 országában alkalmazzák ezt a módszert, ezrek számoltak már be az életükben bekövetkezett legkülönbözőbb fizikai és érzelmi, lelki változásokról (pl. stressz, szorongás, pánik, kapcsolatok). 

accessbars.jpg

Szükséged van rá?

A te fejedben is meg szokott szólalni az a bizonyos hang, amelyik azt ismételgeti már évek óta, hogy nem vagy elég jó? Hogy neked ez vagy az a dolog úgysem fog működni? Hogy alkalmatlan vagy rá? Hogy te sosem fogod tudni megvalósítani az álmaidat, céljaidat? Ha csak egy kérdésre is igennel válaszoltál, őszintén, akkor szükséged van rá. Az Access Bars® abban tud segíteni, hogy az összes régi beidegződést, nézőpontot, hiedelemet -amely korlátoz abban, hogy elhidd, lehet az életed olyan, amilyet megálmodtál magadnak- kitisztítsa. Lebontjuk azokat a falakat, amelyek korlátoznak, hogy megláss egy másik valóságot, amelyet akár választhatnál is magadnak...

Hogyan történik a kezelés?

A kezelés időtartama 1-1,5 óra (egyénileg változó). Ez idő alatt a 32 pontot egy meghatározott sorrendben érintjük, de nem nyomjuk, tehát teljesen fájdalommentes. Semmi más dolgod nincs, mint kényelmesen feküdni egy masszázságyon. Lehet, hogy bealszol, lehet hogy nem. Lehet, hogy különböző gondolataid támadnak, lehet hogy nem. Lehet, hogy fogsz érezni valamit, lehet hogy nem. Nincs két egyforma alkalom és nincs két egyforma reakció.  Nincs jó vagy rossz módja a kezelésnek. Csak légy nyitott az elengedés és a befogadás felé. Hogy neked milyen lesz, csak akkor derül ki, ha kipróbálod!

 

Access Facelift® kezelés

Lehetséges, hogy fiatalabbnak érezd magad és fiatalabbnak nézz ki injekciók, műtétek vagy egyéb traumatikus beavatkozások nélkül?

Az Access Facelift® energetikai ránctalanítással mindez megvalósítható! A kezelés visszafordítja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatást ér el az egész test területén is, mindezt könnyed és pihentető módon.

Ha körülnézel valóban az öregedés jeleit látod mások arcán és testén. Ebből vonod le azt a következtetést, hogy nincs más lehetőség, öregedni kell, és ez együtt jár különböző tünetek megjelenésével. Ha olyat látsz, aki fiatalos, fitt és kisimult, akkor ezt a szerencsés genetikának tudod be.

facelift.jpg

MI VAN, HA NEM ERRŐL VAN SZÓ?
Mi van, ha a nézőpontjaid teremtik a valóságodat, és persze mindenki másét is, és éppen azért mutatkoznak az öregedés jelei egy bizonyos koron túl, mert van erről egy csomó nézőpontunk?
Az Access Facelift energetikai ránctalanítás, képes megszüntetni azokat az öregedéssel kapcsolatos korlátozó nézőpontokat, amiket befixáltál a testedbe. Elősegíti, hogy a tested újra erőre kapjon, és ráébredj arra a végtelen potenciálra, ami benned van.

Mivel ajándékoz meg a FaceLift kezelés?
- átstrukturálja a bőrt
- eltünteti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság, és hitrendszeri blokkok nyomait
- fiatalít, megújítja a bőrt és rugalmasabbá teszi a testet
- hatással van a gondolkodásra is, mivel tudatosságot teremt...
...és még sorolhatnánk, de inkább gyere és tapasztald meg Te magad!

5 Kontinens Masszázs

m5clogo keskenyEgy sólyom, egy tigris szemével vagy egy sárkány körmeivel belemerít minket az olyan technikákban gazdag Ázsiába, mint a Shiatsu, Tuina, melyek az energetikai meridiánokon keresztül még kiegyensúlyozottabb állapotba hozzák a testet.

A Hawaii Lomi-Lomi technikával folytatva (ami azt jelenti egyedi / isteni), az M5C az élet “hullámzását” is kínálja, mely nyugtató elernyedéssel árasztja el az egész testet.

A török masszázs során (a fürdőkben szappanhabbal végezik), a szakember nagyon energikusan és dinamikusan ragadja meg a kezeket, lábakat, mely egy hatékony, ellazító művelet.

Az ajurvédikus érintések és a csakrákon történő áthaladás Indiába visz minket, melynek során a Marma- és energiapontok elfoglalják megérdemelt helyüket az M5C-ben.

Természetesen a test izomzatán és anatómiai pontjain lehorgonyzó mozdulatok miatt az M5C svéd masszázsnak tűnhet.

Az 5 kontinens Masszázs erőssége mindezen technikák meghatározott ritmus szerinti kombinációja valamint a Szív energiája, mely hatását ezerszeresére erősíti fel. Ahogy a Szeretet viszi üzenetét a világba és a végtelenbe, úgy osztjuk meg az 5 Kontinens Masszázs iránti szenvedélyünket kezeinken és szívünkön keresztül. 

gerinc.jpgA kezelés kombinálja a Reiki és / vagy mágneses energiát számos kultúra masszázsaival (Lomi-Lomi, kaliforniai, svéd, Tuina, akupresszúra, ajurvédikus).
A különböző fázisokban speciális esszenciális olajkeverékeket alkalmazunk. Az első fázis a méregtelenítés, második az ellazulás, elengedés és az utolsó a revitalizálás, újrakapcsolódás valamint az immunrendszer stimulálása.  

A mágnesesség és a Reiki terápiás módszere egy nagyon erőteljes, lassú és mély egész testmasszázshoz kapcsolódik, amely lehetővé teszi az életenergia közvetlen keringését a testben.

Ez a masszázs folyamat az ember belső gyógyító energiájához és az univerzális energiához kapcsolódik, mely által az életerő (kundalini) gyengéden felemelkedik a test és a gerinc mentén, hogy erejének nagy részét a szívben bocsáthassa szabadon. 

Ez a biodinamikus masszázs folyamat felébreszti a természetes öngyógyító folyamatokat azáltal, hogy a nehézkes érzelmi emlékeket ugyanúgy felszabadítja, mint a toxinokat. 

FONTOS TUDNIVALÓK

 • Ne érkezz teli hassal! A masszázs előtt legalább 1 órával már ne egyél, és főleg ne olyat, ami puffaszt. 
 • Ha bármilyen betegség tüneteit észleled magadon, inkább marajd otthon, és gyógyulj hamar!
 • Olajos masszázsról van szó, készülj fel rá, hogy a tested és a hajad is olajos lehet!
 • A kezelés ideje alatt csak az alsónemű marad rajtad, természetesen betakarva, és csak az aktuálisan kezelt területet fedjük fel.

NEM JAVASOLT

 • Várandósság és a szoptatás ideje alatt
 • Epilepsziás betegeknek
 • Hormonokkal összefüggő, daganatos betegségben szenvedőknek
 • Erős homeopátiás kezelés alatt álló személyeknek
 • Bármilyen túlzott érzékenység esetén
 • 6 éves kor alatt

AromaTouch Technique®

„Az AromaTouch® technikát azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az esszenciális olajok jótékony, egészségügyi hatásaiból. A technika erőteljes előnyeit az esszenciák újdonsült rajongója ugyanolyan hatékonysággal a felszínre tudja hozni, mint egy felkészült egészségügyi szakember.” – mondta Dr. David K. Hill a doTERRA Egészségügyi igazgatója, az eljárás kifejlesztője.

Az Aromatouch Technika nem egy masszázs, hanem egy speciális illóolaj felviteli technika, amely nyolc különböző illóolajjal és illóolaj keverékkel történik. A technika lényege, hogy gyengéd érintéssel, simogató mozdulatokkal, meghatározott sorrendben visszük fel a hatóanyagokat a hátadon és a talpadon. Tesszük mindezt azért, hogy a szervezetedben kialakult stresszes állapotot csökkentsük, feloldjuk. 

AromaTouch_Technique_Oils_m.jpg

 

doTERRA esszenciális olajok

doterra

A doTERRA célja
A „dōTERRA” név latin eredetű, jelentése „a föld ajándéka”.

2008 tavaszán egy csapat egészségügyi és üzleti szakember, akik mély személyes tapasztalatokkal rendelkeztek az esszenciális olajok életminőséget javító előnyeivel kapcsolatban, azzal a közös elképzeléssel álltak elő, hogy új irányt szabnak a tesztelt minőségű esszenciális olajok számára a világban.
Valami másra vágytak, ami minden embert vonz, kezdve azoktól, akik addig semmit sem tudtak az esszenciális olajokról, egészen azokig, akik igazi szakértőnek számítanak ezen a területen. 
Bár a dōTERRA látványos növekedésnek indult, ezek az emberek továbbra is igyekeznek megőrizni a kezdeményezés kisvállalkozási kultúráját, ahol mindenki számára van hely, és mindenki elmondhatja véleményét.

 

 Legfontosabb mérföldkövek

 • 2008 – A CPTG Certified Pure Tested Grade™ a páratlan dōTERRA™ minőségbiztosítási folyamat szimbólumává válik.
 • 2010 – Útjára indul a dōTERRA Gyógyító Kezek kezdeményezés, egy filantróp törekvés, hogy gyógyulást és reményt hozzunk a világba.
 • 2014 – A Co-Impact Sourcing™ révén a dōTERRA a legmagasabb minőségű esszenciális olajokat biztosítja, miközben gazdaságilag ösztönzi azokat a kézműveseket és közösségeket, ahonnan azok származnak.
 • 2018 – Több mint 5 000 000 Wellness Tanácsadó forradalmasítja a családok jóllétének biztosítását egyszerű, biztonságos és erőt adó megoldásokon keresztül.

 

cptg.jpgCélkitűzésünk része, hogy új szabványt vezessünk be a világon a tesztelt minőségű esszenciális olajok számára, ezért a dōTERRA komoly beruházásokkal támogatja az esszenciális olajok tudományának fejlődését. Ez sokféle módon valósul meg a dōTERRA saját, erős kutatás-fejlesztési csapatának irányítása alatt.

Ez a részleg PhD tudósokból és tapasztalt szakemberekből áll, akik tudományos és klinikai kutatásokat végeznek, kutatási igényeket azonosítanak be, tanulmányokat terveznek meg és hajtanak végre, valamint előkészítik a tanulmányokat, hogy másoknak is bemutathassák azokat. A folyamatban lévő tanulmányok elvégzéséhez a dōTERRA kapcsolatokat épít ki és tart fent kutató kórházakkal, egyetemekkel és más kutatási szervezetekkel.

A végső cél, hogy jobban megértsük, hogyan működnek az esszenciális olajok, hogyan fejtik ki hatásukat a komponensek, hogyan hatnak a sejtekre, hogyan befolyásolják az embereket, és hogyan javíthatják otthonunkat és környezetünket.

Ezeket a tanulmányokat általában az éves globális és európai találkozóink során mutatjuk be, később pedig más csatornákon keresztül is elérhetővé tesszük. Ezek a találkozók segítenek tájékoztatni, gazdagítani és fejleszteni a dōTERRA Wellness Tanácsadókat és a Törzsvásárlókat az esszenciális olajok legjobb és legnagyobb hatékonysággal történő felhasználása érdekében. 

Cookie-kat használunk

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Ezek egy része nélkülözhetetlen az oldal működéséhez, míg mások az oldal és a felhasználói élmény javítását segítik (követő cookie-k). Ön eldöntheti, hogy engedélyezi-e a sütiket vagy sem. Felhívjuk figyelmét, hogy ha elutasítja őket, előfordulhat, hogy nem fogja tudni használni a webhely összes funkcióját.